StartKundundersökningNyheterOm ossVåra tjänsterBildgalleriInternsystem
Personal
Kontakta oss
Om oss

JP Bilbärgning är ett oberoende* bilbärgningsföretag i Stockholm som drivs av oss; Jan Persson och Stig Andersson. Tillsammans har vi en samlad erfarenhet av 30 år i bilbärgningsbranschen.


Men, vårt huvudfokus ligger inte på själva bärgningen av fordonet. Självfallet är vi extremt noga med att vår leverans lever upp till högsta kvalitet, men vårt huvudfokus väljer vi att lägga på – kunden.


Vår erfarenhet är att en kund som drabbas av stillestånd ofta är ”förstagångskund” i denna typ av situation. Detta innebär att kunden ofta blir osäker, förvirrad och ofta inte vet hur han/hon skall agera. Därför anser vi att det är viktigt med ett sansat och trevligt bemötande som lugnar kunden, med en försäkran om att ”allt kommer att ordna sig”.


Många gånger lämnar vi förslag på kostnadseffektiva verkstäder, står för transport till biluthyrningsadress el annan, följer upp med kunden hur bärgning samt avleverans fungerar vid verkstad. Allt för att lindra det obehag av osäkerhet som kunden kan uppleva vid situationer som dessa. Vi agerar spindeln i nätet mellan kund, verkstad, försäkringsbolag och partner. Allt för att minimera arbetet för mellanleden i kedjan, genom att ta aktivt ägandeskap över totalsituationen.


I fokus står även att underlätta arbetet, kostnaderna samt stärka konkurrenskraften hos våra partners (bilförsäljningsställen, verkstäder mfl) genom att leverera branschens bästa personliga eftermarknadsservice gällande bilbärgning.

 

 

(* Fristående bärgningsbolag)

StartKundundersökningNyheterOm ossVåra tjänsterBildgalleriInternsystem