StartKundundersökningNyheterOm ossVåra tjänsterBildgalleriInternsystem
Akut bärgning & assistans
Planerad bärgning & assistans
Specialtransporter
Akut bärgning & assistans

Det är något fel på min bil!
 - Lugn, vi hjälper dig.
- Bilen startar inte.

När vi kommer till platsen så försöker vi alltid att starta bilen åt dig om det inte är helt uppenbart att det inte går. Vill du inte att vi försöker så kör vi självklart bilen till en verkstad åt dig. Med oss i bärgningsbilen har vi alltid startkablar eller ett så kallat "Boost-paket" för att uppehållet i din vardag skall bli så kort som möjligt.

- Punktering

Vare sig du befinner dig hos svärmor, på motorvägen eller hemma så är en punktering aldrig läglig. Det är fysiskt krävande, man kanske inte har ett reservdäck, domkraft eller fälgkors kanske saknas, eller så får man helt enkelt inte upp bultarna. Lugn, vi hjälper dig. Vi har inga reservdäck med oss i bilen per automatik så vi försöker alltid göra allt vi kan på plats för att hjälpa dig. Fungerar det inte så bärgar vi dig självklart till en verkstad. Service, däck eller vanlig.

- Olycka

Alla som har vart med om en olycka vet att det kan vara en känslostorm när dammet lagt sig. Vem ringer man? Hur trasig är bilen? Vart skall den bärgas? HUR skall den bärgas? Vad kostar allt? Det är kö till försäkringsbolaget!
Med våra snart 40 år i branschen så vet vi att det kan vara en traumatisk upplevelse att vara med om en olycka vare sig det är en singelolycka eller om flera bilar är inblandade och då är det tryggt att ha någon med erfarenhet på plats. Om du eller någon annan är skadad på olycksplatsen skall man alltid ringa 112. Meddela att bärgaren är på väg och ring sedan oss.

- Övriga problem

Ibland är inte problemet så uppenbart som ett dött batteri, en punktering eller en olycka. Bilen kan låta konstigt, lukta annorlunda eller bete sig som aldrig förr. Det är inte alltid bra att chansa. Ring oss då så kommer vi och hämtar din bil och kör den till en verkstad. Antingen den du brukar använda, eller så kan vi ge råd om en lämplig verkstad.

- Men jag har ju assistans/försäkring?

Inga problem. Om du uppger till oss att du tror att din bil omfattas av en assistans eller en försäkring så kontrollerar vi självklart detta och lägger kostnaden där.
StartKundundersökningNyheterOm ossVåra tjänsterBildgalleriInternsystem